ICT opkoop

De Groot Electronics Recycling B.V. koopt voorraden op van niet of nauwelijks gebruikte ICT gerelateerde apparatuur. Hierbij valt te denken aan overtollige restpartijen, aan geannuleerde orders of aan geretourneerde producten die niet voldoen aan de verwachtingen van de consument. Volgens de wettelijke regelgeving mogen deze niet meer als zijnde ‘nieuw’ op de markt worden gebracht. Verder gaat het om door bedrijven afgeschreven ICT apparatuur van veelal degelijke merken. Met een kleine update zijn deze doorgaans prima geschikt te maken voor hergebruik.

Het gaat daarbij om onder meer pc’s, laptops, tablets, smartphones en zelfs complete ICT systemen. De apparatuur wordt door ons uitgebreid getest, zo nodig opgeschoond (alle aanwezige data worden volgens de wettelijke voorschriften vernietigd!) en vervolgens opnieuw geïnstalleerd. Eventuele defecten worden uiteraard verholpen.

De Groot Electronics Recycling B.V. zet hiermee ICT kwaliteitsproducten in de markt welke voldoen aan de huidige eisen. Klaar voor hoogwaardig (her)gebruik. En dat tegen een zeer interessante prijs.

  • Contactgegevens